Reklamacije i povrat

Zamjena ili povrat robe

U slučaju da je kupac iz bilo kojeg razloga nezadovoljan isporučenom robom, istu može, ne navodeći razlog, zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka robe.

Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je prije isteka roka od 14 dana poštom (na adresu Junior Internet trgovina, ili e-poštom) poslati nedvosmislenu i potpisanu izjavu o odluci o odustajanju od kupnje uz kopiju računa, a neoštećen i nekorišten proizvod vratiti o vlastitom trošku u originalnom pakiranju, sa svom opremom i dokumentacijom s kojom je proizvod bio originalno isporučen.

U tu svrhu, kupac može upotrijebiti Obrazac za jednostrani raskid ugovora


Postupak jednostranog raskida ugovora u roku od 14 dana:

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Kako biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora, o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora morate nas obavijestiti prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona, ili adresu elektroničke pošte, a možete koristiti i Obrazac za jednostrani raskid ugovorObrazac za jednostrani raskid ugovora i ovu obavijest u obliku primjerenom za ispis poslat ćemo Vam u pošiljci zajedno s računom i ostalom dokumentacijom.

Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je Vama ili trećoj osobi koju ste Vi odredili, a koja nije prijevoznik, roba koja je predmet ugovora predana u posjed.

Ukoliko jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili.

Povrat novca bit će izvršen na vaš transakcijski raćun. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena i provjerena, da je nekorištena u originalnom pakiranju, sa svom opremom i dokumentacijom s kojom je proizvod bio originalno isporučen.

Robu vratite ili je predajte nama bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Smatra se da ste izvršili svoju obvezu na vrijeme ako prije isteka naprijed navedenog roka pošaljete ili nam predate robu.

Pravo na zamjenu robe ili povrat robe u zamjenu za novac o našem trošku, osim ukoliko izaberete drugi način isporuke, a koji nije najjeftiniji standardni ponuđeni način isporuke možete koristiti u sljedećim slučajevima:

·                     isporuka robe koja nije naručena,

·                     isporuka robe koja ne odgovara opisu proizvoda na web stranici internet trgovine Junior,

·                     isporuka neispravna robe (ovo podrazumijeva i kvarove nastale unutar 14 dana od dana preuzimanja pošiljke) ili robe koja ima vidljive greške ili oštećenja.

U gore navedenim slučajevima u izjavi o jednostranom raskidu ugovora uz naziv proizvoda trebate navesti i opravdan razlog za povrat ili zamjenu, a izjavi priložiti dokaz.

U svim drugim slučajevima izravne troškove povrata robe snosite sami.

Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.

Jamstveni zahtjevi (reklamacije) dječjih kolica / namještaja.

Zahtjev u vezi s uvažavanjem garancije/jamstva kolica/namještaja mora se u pisanom obliku poslati na adresu tvrtke ili na adresu e-pošte info.nolus@gmail.com 
Po primitku i obradi zahtjeva vremenski se raspored prilagođava prema kojem kupac isporučuje reklamirani proizvod ili dio proizvoda JUNIOR trgovini na adresu sjedišta firme (po predhodnom dogovoru). 
Slijedi pregled proizvoda i izdavanje reklamacijskog zapisnika. Ako je potrebno, proizvod se vraća proizvođaču na razmatranje.