Naša priča

JUNIOR- naša priča


Junior je svoju priču započeo u Sloveniji.

Ideja se rodila u jednoj mladoj obitelji koja je tek započinjala svoj zajednički put. Njih je 2010.g razveselila vijest da će slijedeći Božić slaviti u troje. Naravno uz svu neizmjernu radost, kroz neko kratko vrijeme, počele su stizati i one slatke muke. Istraživanje tržišta opreme za bebe, pregledavanje raznih web stranica i naravno, obilaženje trgovina. Što naravno nije nimalo lako – pogotovo kada si trudnica. Uz poplavu informacija, ponuda i rječnika koji nije uvijek bio razumljiv, došla je odluka! Drugim trudnicama će omogućiti veliki izbor kolica, brz, lak i jednostavan, a nadasve siguran odabir. Junior će nuditi upravo ono što su i oni tražili ,a sve na jednom mjestu!


Junior ne samo da je od tada proširio svoju ponudu, nego je marljivim radom uspio proširiti i svoje tržište. Kako u Sloveniji Junior vodi ta ista obitelj koja je i pokrenula priču, i o svemu samostalno brine, tako je Junior u Hrvatskoj također u rukama jedne obitelji. I to obitelji s troje djece - jer tko će bolje razumjeti potrebe roditelja od drugog roditelja.

Ne samo da ćemo dati sve od sebe da udovoljimo svim Vašim željama i pomognemo pri izboru najprikladnijih kolica za Vas, nego ćemo svakodnevno unapređivati i proširivati našu ponudu.

Tendencija nam je da i ovaj Junior postane sinonim za specijaliziranu prodavaonicu sa najširom ponudom kolica i opreme- baš poput starijeg brata.


Posjetom trgovini Junior:

  • doživite svijet najljepših kolica

  • primite individualno savjetovanje

  • odaberite popratnu opremu na jednom mjestu

  • primite odabrane proizvode brzo i s jamstvomSudjelujemo u najljepšim trenutcima s Vašim obiteljima i hvala što smo dio Vaše sreće!