Postupak kupnje

        Kako naručiti?

 Postupak kupnje

1. korak: na web stranici www.trgovina-junior.hr su kupcu prikazani proizvodi, koje je kod pregledavanja po web trgovini dodao u  košaricu za kupnju. Kod izabranog  proizvoda  je navedena cijena proizvoda, trošak dostave te ukupan trošak kupnje. Troškovi dostave nisu navedeni kod naručivnja namještaja , u slučaju narudžbi namještaja ili ako se dodatni namještaj dodaje košarici za kupnju; korisnik dobiva informacije o visini troškova dostave u dodatnoj e-pošti primljenoj na njegovu e-mail adresu. Trošak isporuke ovisi o broju paketa i težini naručenih artikala. Troškove isporuke Naručitelj / kupac dobiva dodatnu e-mail poruku s informacijama o konačnom trošku isporuke za sve naručene proizvode nakon zaprimljene narudžbe.

2. korak:Ako korisnik želi ukloniti određeni proizvod iz košarice za kupnju, mora kliknuti vezu "Ukloni" koja se nalazi ispod proizvoda. Ako kupac želi dodati druge proizvode u košaru, on se vraća odabranom proizvodu i dodaje je na isti način kao što je opisano u koraku 1.

3. korak:Kupac mora unijeti sve potrebne informacije o isporuci (ime, prezime, adresa, telefon, e-mail adresa). Kupac također može dodati svoje bilješke. Kupac odabire način plaćanja u košarici za kupnju, a to se vrši odabirom opcija ponuđenih u odjeljku "Način plaćanja" i odabirom kako će odabrane stavke biti isporučene u odjeljku "Način isporuke". Kupac potvrđuje narudžbu klikom na gumb "Slanje naloga" i nakon odabira okvira s tekstom "Slažem se i potvrđujem da sam svjestan da se navedeni osobni podaci prikupljaju i obrađuju radi isporuke i dostave online narudžbi , rješavanje problema prije i poslije online kupnje. Izjavljujem da su moji podaci  točni.
4. korak: Ako je narudžba uspješno prenesena, na web stranici će se pojaviti tekst "Uspješno ste dovršili narudžbu!" Osim toga, kupac će dobiti obavijest s pojedinostima narudžbe na adresu e-pošte koju je dao u prethodnom koraku. Kupac će dobiti dodatnu e-mail sa svim informacijama (i, u slučaju narudžbe namještaja), konačnu količinu troškova isporuke. U slučaju narudžbe namještaja / kolica (koji ima neograničen rok isporuke), kupac dobiva dodatnu e-poštu o predviđenoj isporuci naručenih proizvoda i informacijom o troškovima dostave.

          Potvrda narudžbe

Po dovršetku narudžbe, kupac će primiti elektronsku obavijest o svim pojedinostima narudžbe na njegovu e-mail adresu koju je dostavio narudžbom. Ovom porukom kupac je obaviješten da u slučaju bilo kakvih pitanja, može nas obavijestiti putem e-maila: info.nolus@gmail.com.OSOBNO PREUZIMANJE: PO PRETHODNOM DOGOVORU.