Dostava robe


Pakete spremne za otpremu svakog radnog dana preuzimaju djelatnici poduzeća Overseas Ltd. https://www.overseas.hr/ i dalje s paketima manipuliraju prema vlastitim pravilima poslovanja. ARVAJ d.o.o. preporučuje kupcu da se upozna sa poslovanjem poduzeća Overseas Ltd. https://www.overseas.hr/radi zaštite vlastitih interesa kao krajnjeg korisnika usluge.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Kupac prilikom uručenja treba provjeriti sadržaj pošiljke za sve pripadajuće dijelove navedene u specifikaciji proizvođača. U slučaju nedostataka molimo da nas obavijestite što je ranije moguće, a najkasnije u roku 48 sati od dana dostave. Naknadne reklamacije ne možemo uvažiti!

U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, proizvodi oštećeni za vrijeme dostave…) ARVAJ d.o.o. ne preuzima odgovornost na »prvi rizik« i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku. VAŽNO: ako ne primite robu u dogovorenom roku, molimo Vas da nas obavijestite što je prije moguće elektronskom poštom ili telefonom.

Prihvaćanje naručenog proizvoda

1.Prihvaćanje putem pošte - korisnik/ kupac dobiva naručenu robu na željenu adresu (isporuka putem paketa distributera Overseas express Ltd).

Troškovi dostave

Trošak dostave naručene robe ovisi o težini predmeta.

Troškovi dostave se naplaćuju prema važećem cjeniku:

Težina paketa

Cijena dostave/kn

Do 2 kg

35

Do 5 kg

37

Do 10 kg

41

Do 15 kg

45

Do 20 kg

45

Do 30 kg

52

Do 40-50 kg

68

Iznad 50 kg

Naručeni proizvodi premašuju ukupnu težinu od 50 kg. Informacije o troškovima dostave ćete dobiti naknadno na svoju e-mail adresu.

Troškove dostave plaća kupac.

Troškovi dostave ovise u koje mjesto se šalje paket, za dostavu na otoke računamo +30% na cijenu dostave.

Dostava robe za tvrtku Arvaj d.o.o. Overseas express Ltd.

NAMJEŠTAJ NE ŠALJEMO POŠTOM.

OSOBNO PREUZIMANJE: PO PRETHODNOM DOGOVORU.

Naručeni proizvodi šalju se na adresu koju je unio korisnik / kupac tijekom procesa narudžbe. Proizvodi se isporučuju na području Hrvatske. Na zahtjev kupca i na njegov trošak, roba se, po prethodnom dogovoru, može isporučiti i izvan teritorija Hrvatske. U tom slučaju troškovi prijevoza naplaćuju se prema važećem cjeniku paketnog distributera za međunarodne poslovne pakete. U slučaju dostave izvan teritorija Hrvatske, otkupna usluga nije moguća.

Ako niste doma kod isporuke, dostavljač će vam ostaviti poruku, nazovite ga i dogovorite ponovnu dostavu.

Tvrtka Arvaj d.o.o. nije odgovoran za štetu, uništenje ili nemogućnost pružanja proizvoda zbog rata ili građanskih nemira, štrajkova, prestanka rada u industriji, neuspješne dostave, požara, oluja, poplava ili oluja, kvarova, namjernih ozljeda, krađe ili bilo koje druge  više sile.

Dostavna služba zadržava pravo da na prikladan način potvrdi identitet primatelja robe (pristup osobnim ili drugim dokumentima) u svrhu isporuke naručene robe pravom kupcu.

Dostava proizvoda završava se isporukom paketa ili kada pokupite paket na poštanskom / paketnom / mjestu isporuke. Potvrdite prihvaćanje pošiljke vlastitim rukopisnim potpisom.